همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | ورزش، فراغتی جدی برای محمد

  • کد خبر: ۵۸۰۹۶
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | ورزش، فراغتی جدی برای محمد
در میادین ورزشی حضوری فعال داشت. از سنین کم در اوقات‌فراغت سراغ ورزش می‌رفت. محمد حتی در جبهه‌ها هم بچه‌های رزمنده را وادار به ورزش می‌کرد تا بدنشان همیشه آماده عملیات باشد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، در میادین ورزشی حضوری فعال داشت. از سنین کم در اوقات‌فراغت سراغ ورزش می‌رفت. محمد حتی در جبهه‌ها هم بچه‌های رزمنده را وادار به ورزش می‌کرد تا بدنشان همیشه آماده عملیات باشد. یک مسیر را باید بدو می‌رفتند و نیم‌خیز و کلاغ‌پر و بعد حرکات ورزشی و کششی.... محمد فرومندی در نهم خرداد سال‌۱۳۳۶ در مشهد به دنیا آمد. پس از گرفتن دیپلم به خدمت سربازی رفت. با آغاز سال‌۱۳۵۷ شعله‌های انقلاب زبانه کشید و مبارزات مردمی قوی‌تر شد. امام‌خمینی (ره) پیام دادند که سربازان، پادگان‌ها را خالی کنند و محمد با اینکه فقط یک هفته به پایان خدمتش مانده بود، از پادگان چهل‌دختر فرار کرد و به دوستان انقلابی‌اش پیوست. او در تمام تظاهرات نقش فعال داشت.
 
قبل از آغاز انقلاب، به مسجد «کرامت» در مشهد می‌رفت و در سخنرانی‌های حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای شرکت می‌کرد. با پیروزی انقلاب به سپاه پیوست. او و دوستانش به مبارزه با اربابان ظالم رفتند و روستا‌ها را از وجود ظلم و ستم آنان پاک کردند. او در اواخر سال‌۱۳۶۱ به جبهه اعزام شد و در عملیات‌هایی، چون خیبر، والفجر‌۳، والفجر ۸، کربلای‌یک، کربلای‌۴ و کربلای‌۵ شرکت کرد. سرانجام در تاریخ ۲۰‌آذر‌۶۵ وقتی به خط مقدم رفته بود تا به‌همراه رزمندگان، حلقه محاصره را بشکند، بر اثر اصابت ترکش به‌شدت مجروح شد. او را سوار بر قایق کردند تا به عقب برسانند. محمد در بین راه به همراهانش وصیت کرد و شهادتین را گفت و در حال ذکر یازهرا (س) به شهادت رسید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->